TM_6835_BW.jpg

Meny

VÅR MENY
SMÅRETTER

Dagens smårett

Klippfiskkroketter & aioli

(F, E, SEN, SU, G (hvete))

Kr.145,- 

 

Hvitløksbakte kongerreker 

(L, S)

Kr. 138,-

Indrefilet & trøffelmajones
(E, SEN, SU)
Kr. 198,-

Grillet asparges & Grana Padano 
(L)
Kr. 75,-

 

 

Tilbehør:

Focaccia
(G (hvete))
Kr. 45,-

 

Aioli 
(E, SEN, SU)
Kr. 30,-

Oliven
(SU)
Kr. 58,-

HOVEDRETTER

Dagens fisk 

Dagens kjøtt

Cæsarsalat
Salat, kylling, bacon, krutonger, Caesar dressing & focaccia
(L, E, SEN, SU, G (hvete))
Kr. 265,-

Kokkens favorittburger
180 g kværnet kjøtt, norsk cheddar fra Verdal, bacon og løksyltetøy, focaccia, aioli og bistrofries

(L, SU, SEN, G (hvete))
Kr. 265,-

OST & SKINKE

Spekemat & godt tilbehør
(G (hvete, rug), NØ (mandler, pistasj, valnøtt, hasselnøtt))
Kr. 295,-

 

Oster & godt tilbehør
(L, G (hvete, rug)NØ (mandler, pistasj, valnøtt, hasselnøtt)
Kr. 295,-

Skråplanke
Skinker, oster & godt tilbehør
(L, G (hvete) NØ (mandler, pistasj, valnøtt, hasselnøtt))
Kr. 425,-

Skål med norsk skinke 50 g
Kr. 105,-

Skål med italiensk skinke 50 g
Kr. 105,-

Manchego & glaserte nøtter
(L, NØ (mandler, pistasj))
Kr. 115,-

SØTSAKER

Melkesjokolade Brownie
Salt karamellis & karamellsaus 
(L, E, SU, G (hvete))
Kr. 135,-

 

Vanilje Panna cotta
Vanilla panna cotta, marinated berries & nut crumble 
(L, NØ (mandler))
Kr. 135,-

 

For de voksne 
Irish Coffee med pisket krem 

(L)
Kr. 145,-

 

For deg med allergier

Da nøtter og gluten er noe som brukes på vårt kjøkken kan det finnes spor av dette i alle våre retter. Selv om rettene inneholder allergener kan mange også lages uten disse, så spør oss gjerne.

  • G – Gluten (presiseres)

  • S – Skalldyr

  • SE – Selleri

  • SEN – Sennep

  • E – Egg

  • B – Bløtdyr

  • LU – Lupiner

  • L – Laktose

  • F – Fisk

  • N – Nøtter (presiseres)

  • SU – Sulfitter

  • SO – Soya

 
 
 
Vinter Flavors